Szépség kapszulába zárva!

fullbeauty

 

Tavasz közeledtével, már-már szinte "frázisszerű" mondat, hogy energiatartalékaink kimerültek, hajunk fakó, körmeink töredeznek, bőrünk száraz... Szóval egész szervezetünk egy jó nagy adag vitaminkúráért sikít! És milyen jó, ha ezt egy kapszula formájában be is tudjuk szervezetünkbe juttatni a reggeli narancslével. Ezért ajánljuk figyelmetekbe a Bioextra Beauty Line családot, mely arra hivatott, hogy felturbózza szépségünket tavaszra. A kapszula külső és belső használatra egyaránt ajánlott. 

bio 2.jpg 

 

A külső használatra ajánlottatat egyszerűen pattintsd szét az ujjaid között, és sminkelés, vagy krémezés előtt juttasd a bőrödbe! Pár perc alatt beszívódik! A kapszulák tartalmaznak: A, B1, B2, B5, Niacin-t, C vitamint, vasat, és szelént. Ajánlott a napi 1 kapszula.

A másik nagyszerű termék, a Bioextra Argania Oil. Az argán olaj szintén a bőr optimális működéséért felelős. Biztosítja a bőr megfelelő vízháztartását, lassítja a bőr öregedési folyamatát, gyulladáscsökkentő hatása miatt aknés bőrűek számára is rendkívül ajánlott!

bio 1.jpg

 

Ha szeretnéd megnyerni ezeket a fantasztikus "beauty" kapszulákat, nem kell mást tenned mint lájkolni a sportolásra buzdító Shape up stúdió oldalát:(https://www.facebook.com/shapeupstudiobuda?fref=ts), mert ugye sportolni is el kell kezdeni most már, hogy tavaszra csúcsformába hozzuk magunkat! :) Hajrá, jó játékot mindeninek! 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr785831886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...