Ragyogjon újra a tekinteted!

fullbeauty

 

 
Az esztétikai sebészek szerint 6 célzott lépés szükséges ahhoz, hogy fáradt tekintetünk látványosan, és eredményesen megfiatalodjon. Ezen lépéseket tartalmazza a Lancôme legújabb szemkörnyékápoló duója a Rénergie Yeux  Multiple Lift.
 
 
A különleges ápoló 2 formulából áll, melynek köszönhetően a tekintet gyönyörű és üde lesz. A felső rész, azaz a fedőkrém jojoba viaszt, és pigmenteket tartalmaz, továbbá a partifenyő-kéreg kivonatot, melyektől a szem alatti duzzanatok csökkennek, és a szemkörnyék ragyogóbbnak tűnik. Halvány univerzális színe minden bőrtípushoz megfelelő. Felvitelt követően könnyed krémmé alakul. A tégely alsó része a 360  fokos feszesítő hatású szemránckrém, amely csökkenti az apró ráncokat (GF Volumetry hatóanyag), halványítja a sötét karikákat (Haloxyl tartalom), megemeli a szemhéjat (argán fa kivonat), és feszesebbé teszi a szemkontúrt. Friss és krémes állagú, tökéletesen beszívódik a bőrbe, mélyen hidratálva azt. Rugalmasságot és komfortérzetet biztosít a szemkörnyék érzékeny bőre számára.
Első lépésként a feszesítő szemránckrémet vigyük fel, gyengéd simító mozdulatokkal a belső szemzugból a szarkalábak és a szemöldök felé.
Második lépésként vékonyan tegyük fel a fedőkrémet a szemzug, a sötét karikák, és a felső szemhéj területeire koncentrálva.
A szemkörnyékápoló duót megvásárolhatod a Westend City Center Lancôme Szépségszigetén, vagy a Lancôme márkát forgalmazó üzletekben.
 
 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr312711365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agos 2011.03.07. 13:24:22

minden egyben, ami kell! nekem kell!!!

Katácska83 2011.03.17. 19:32:39

Nagyon jól hangzik! Szeretem már most! :)

hahóancsa 2011.03.17. 22:00:13

@Katácska83: Én már ki is próbáltam, és tényleg szuper!Főleg a fedőkrém nagyon jó!!!
Minden sötét karikát eltüntet!!!Ajánlom mindenkinek!

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...