Giorgio Armani mozgalmat indított...

fullbeauty

 

 
 
Tudtátok, hogy több mint 900 millió ember még mindig a tiszta és egészséges ivóvíztől megfosztva éli mindennapjait? A víztől, mely nélkülözhetetlen a főzéshez, az iváshoz, az alap higiénia biztosításához, és az egészség megtartásához?
Segítsetek Ti is és csatlakozzatok az Acqua For Life mozgalomhoz, amelyet Giorgio Armani alapított a Nemzetközi Zöld Kereszttel karöltve. A mozgalom  célja  40 millió liter tiszta ivóvíz biztosítása olyan gyermekeknek és családjaiknak, akiknek a tiszta ívó víz nem adatik meg nap mint nap.
2011. április 30.-ig minden egyes eladott limitált kiadású Acqua di Gió vagy Acqua di Gioia parfüm 100 liter ivóvíz adományt jelent majd a harmadik világ rászorulóinak.
 
 

További információért látogass el a www.facebook.com/acquaforlife oldalra.
Segíts rajtuk! Neked egy parfüm, nekik az élet...
 

 

 

Get Adobe Flash player



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr82696844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ircsi/mami 2011.02.28. 10:35:25

Ez nagyon nemes kezdeményezés!

hahóancsa 2011.02.28. 10:52:21

@Ircsi/mami: Igen...Mi megnyitjuk a csapot, és jön a víz...Bele sem gondolunk, hogy ez az alapvető igény, máshol nem is létezik!!!

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...